Access Bars® kezelés

HOGYAN ZAJLIK EGY BARS® KEZELÉS?

Az Access Bars® kezelés, látszólag és érzetre leginkább egy fejmasszázshoz hasonlít, és mégis sokkal többet ad. Célja nem a vérellátás fokozása, hanem az adott pontok érintésével a korlátozó gondolatok, felhalmozott feszültség, depresszió állapota, hitrendszerek, hiedelmek félelmek és aggodalmak feloldása és tisztítása. A 45-75 perces kezelés során egyes életterületeket leképező pontok érintésével, mint például: Kapcsolatok, Öröm, Test, Pénz, Kontroll, Kreativitás, Szexualitás, Gyógyítás, stb., kezdi elengedni az elme az elraktározott és teherként cipelt nehezékeket magával, amelyek már nem szolgálnak Téged.

MIT TAPASZTALHATSZ A GYAKORLATBAN EGY KEZELÉS UTÁN?

Azonnali hatásként azt érezheted, hogy elengedted a felgyülemlett feszültséget, elcsendesült az elme zakatolása és tudatossá válsz a hétköznapok kincseire, olyasmi érzet, mint egy hosszúra nyúlt jóleső relaxáció után. Ennél az Access Bars® kezelés többet ad,  megnyitja a tudatosságodat! A tudatosságod és a nyitottságod által, ahogy kikerülsz az elme korlátozásából, kikapcsolod a robotpilóta üzemmódot, észreveszed azokat a lehetőségeket, örömöket, amelyek mellett eddig elsétáltál.

Kiszed a polaritásból, az Önmagad és mások megítéléséből, a helyes-helytelen, a jó-rossz kategorizálásából, az éberségedet fokozza, hogy megtaláld a céljaidat és az azokhoz segítő eszközöket, az egység felé indít.

A nyitott kérdések, a Bars® eszközei, használatával pedig, továbbsegíted, hogy kilendülj, szárnyra kapj, hogy megéld az életed minden pillanatát és megteremtsd az életet, amire vágysz.

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?

Amennyit választasz. Akár egy kezelés is áttörést hozhat, egyediségünk és választásaink hozzák meg az eredményt.

Ár: 12.000 Ft

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A KEZELÉSRE?

A ria@kiranajoga.hu email címen, vagy a +36303036869 telefonszámon tudsz jelentkezni, ha további kérdésed lenne, akkor is ezeken keress. 🙂

MIT JELENT SZÁMOMRA AZ ACCESS BARS®?

2018. márciusa óta többször felbukkant az  Access Bars® kifejezés, így elkezdtem utánajárni, mi lehet ez, mit takar ez. Izgalmas, különleges és hatékony eszközt találtam, ami a jóga filozófiájával hasonlóságot mutat, így választottam, és 2018 decemberében Access Bars kezelővé váltam, Hörömpő Andrea képzésén.  A kezelések szavak nélkül is működnek, úgy oldja fel a blokkokat, amelyet a múlt, talán el is feledett problémái okoznak, hogy nem vájkál a múltban.