Ayurvédikus masszázs – holisztikus testkezelés

Az emberi érintés értéke semmihez sem hasonlítható, a fizikai hatásokon túl a lélekre gyakorolt pozitív hatása is felbecsülhetetlen. A lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus testkezelés az ayurvédikus masszázs.

Az ayurvédikus masszázs javítja a bőr rugalmasságát és frissességét, a belső szervek vitalitását, támogatja az emésztést, élénkíti a vér- és nyirokkeringést, serkenti az egész test méregtelenítését, az ízületek állapotát. Enyhülnek a reumatikus fájdalmak, segíti a gerinc rugalmasságát, fiatalító hatással van a egész szervezetre.

Nem úri huncutság az öngondoskodás, nézhetsz rá így is: ugyanolyan tiszteletteljes és nagylelkű vagy önmagadhoz, mint a szeretteidhez! Akkor is legyél fontos magadnak, amikor még nincs látható vagy érzékelhető nehézség. Amit az értő kezek tudnak adni, semmi nem helyettesíti és erre szüksége van csakúgy a léleknek, mint a testnek és fontos része az önsegítő kultúránknak.

Ha szükséged van lelki nyugalomra és békére, hogy érezd és tudd, hogy minden jól és rendben van…vagy, ha csak feltöltődésre vágysz, jelentkezz a lélekemelő olajos masszázsra, hogy tetőtől talpig beköltözzön az öröm az elégedettség és a könnyedség érzése. Szeretettel várlak közel az Örs Vezér teréhez!

Jelentkezés:

Balázs Ria

+36 30 303 6869

balazs.ria12 @ gmail.com

#felleradrienne