GYIK
Gyakori kérdések a masszázsról, ha itt nem kapsz választ a kérdésedre keress meg bátran.

Minden esetben időpontot kell foglalni? Hogyan tudom megtenni?

Igen, minden esetben. Időpontot telefonon, email-ben vagy messenger üzenetben tudsz kérni.  Élő szóban egyszerűbb egyezkednünk, ha üzenetet írsz, kérlek írd bele, hogy egy vagy kétórás masszázsra szeretnél jönni, és délelőtt vagy délután / este tudsz jönni. Napközbeni időpontot könnyebben találunk, estére is megoldható, csak nem olyan hamar.  Kapcsolat >>

Parkolási lehetőség van?

Igen, ingyenes az utcai parkolás. (Kérlek, az autó beállót hagyd szabadon)

Hogyan érkezzek a masszázsra?

A nyitottságodon kívül nem szükséges hozni semmit. A legfontosabb, hogy ezt az időt ténylegesen önmagadra szenteld. Jó, ha nem vagy éhes és nem közvetlenül evés után vagy. A hajmosást érdemes kihagyni előtte, valamennyire olajos lesz a hajad.

Mikor érkezzek a masszázsra?

Jó, ha a megbeszélt időpont előtt 5 perccel megérkezel.

Megérkeztem, hogyan jutok be? 

A csengő nem működik, kérlek, telefonálj rám és máris beengedlek.

Mi történik, ha pár percet kések?

Előfordulhat bárkivel, igyekszem rugalmasan kezelni és visszaadni az időt, de nem mindig van rá lehetőségem.

Hogyan lehetséges a foglalt időpontot lemondani/módosítani?

Kérlek, hogy minél hamarabb jelezd, hogyha lemondanád az időpontod.  8 órával a foglalt időpont előtti lemondás esetén, a következő kezelésnél a masszázs árának  50%-át szükséges megtéríteni. Ennek a kezelésében is rugalmas vagyok, hiszek benne, hogy jobb lesz a világ, ha tiszteljük egymás idejét és energiáját.

Masszázs betegség alatt/után!

Kérlek, ha betegnek érzed magad, kérj új időpontot! Szeretettel várlak, ha meggyógyultál, műtétek után 6-8 hetet is érdemes várni a masszázs előtt.

Fáj a masszázs?

Lehetnek érzékeny pontok, területek, azonban a masszázs kikapcsolódást és feltöltődést nyújtó kezelés.

Miben kell lenni masszázs közben?

A teljes testmasszázsnál alsóneműben. A masszázs alatt betakarlak nagyobb törölközőkkel és csak mindig azon testrész kerül felfedésre, amit éppen masszírozok. Mosószerrel ki lehet mosni az olajat/krémet a fehérneműből, de jobb az óvatosság, javaslom ne a kedvenc, legújabb fehérneműd vedd fel.

Mit csinálhatok a masszázs alatt?

A masszázs alatt pihenhetsz, az is jó, ha csendben relaxálsz vagy esetleg elalszol. Ha épp beszélgetni szeretnél velem, akkor nyugodtan tedd meg! Célom, hogy kellemes kikapcsolódásban legyen részed.

Milyen sűrűn lehet masszíroztatni?

Ahogy jólesik, az általános javaslat az első időszakban hetente 1 alkalom, majd ezt követően 2-4 hetente, ahogy érzed.

Mikor nem lehet masszíroztatni?

🔹lázas állapotban,

🔹fertőző betegség,

🔹herpesz,

🔹vérzékenység,

🔹heveny gyulladás a visszerekben,

🔹a várandósság első három hónapjában nem ajánlott, a negyedik hónaptól a test részlegesen kezelhető.

Hogyan tudok fizetni?

Készpénzzel vagy utalással van lehetőséged.

Mit érezhetek masszázs után?

Hogy jobban vagy, mint amikor érkeztél 🙂

Azonban a kezelés befejeztével enyhe fáradságérzet, bágyadtság léphet fel. A masszázs hatására, ahogy a méreganyagok kiválása beindul testi és idegrendszeri reakciók is felléphetnek úgymint: orrdugulás, a pozitív anyagcsere folyamatok miatt vizelési és székelési inger, gyomorkorgás. Fontos, hogy a folyadékbevitel (víz, tea) a masszázs után ne maradjon el.

Masszázs és zuhanyzás?

Jelenleg nincs zuhanyozási lehetőség. Egyébként is érdemes egy kis időt hagyni, hogy a hatóanyagok, beszívódva a bőrbe, jótékony hatása  érvényesüljön. A felesleget olajat letörlöd, így biztos, hogy nem olajosan fogsz hazamenni. Ha masszázsra frissen zuhanyozva érkezel az jó, de nem feltétel. Higiéniai szempontból előnyös és ellazítja, felkészíti a testet a masszázsra ezzel is fokozva a hatékonyságát és így a kezelés során használt olajok, krémek is könnyebben felszívódnak a tiszta bőrön át.

Mi is az az ayurvédikus masszázs? 

Olvass róla bővebben itt >>