PilatesMi is az a pilates és mire számíts egy órán? Erősítő és nyújtó gyakorlatok váltakozására, a mély hasizom és a hátizom megerősítésére, stabilizálására.

Célunk a mozdulatok precíz kivitelezése ezzel segítve a jobb testtudatot, és nagyobb testi-lelki egyensúlyt. A gyakorlatok végzéséhez szükséges koncentrált figyelem elkerülhetetlenül kiragad a fejben kavargó napi gondokból. Kikapcsolsz, hogy kikapcsolódj.

Így, hogy az egész testet átmozgatjuk és erősítjük, kellemes fáradtsággal, frissen és feltöltődve távozol az óra után, és ahogy Joseph H. Pilates megfogalmazta:

10 alkalom után érezni fogod a különbséget, 20 alkalom után látni fogod a változást, 30 alkalom után átalakul a tested.

Ha szeretnél nagyobb izomtömeg-növelés nélkül fokozni az erőnléted, a hajlékonyságod és az állóképességed ízület- és gerinckímélő gyakorlatokkal, próbáld ki a pilatest!

„A Pilates minden izomcsoportra összpontosít, a nagytól a kicsiig, nagy súlyok használata nélkül. – mondja Laureen DuBeau, a Merrithew® Master Instructor Trainer. A Pilatesben nagy hangsúlyt fektetnek a stabilitásra és erőre, a törzsizmokra, például a hasizmok, a derékizmok, a medencefenék és a csípőizmok. A gyakorlatokat a légzéssel ritmusban hajtják végre és ezzel is támogatják a mozgásokat. A karok, a hát és a lábak izmait is megcélozza, aktiválva mind a nagy izommozgató, mind a kis stabilizáló izmokat,”

Kipróbálhatod az egyéni, gépes pilates órákat a 13. kerületben, a Westendhez közel! Nyilvános csoportos órák egyelőre nincsenek, jelzem, ahogy lesz rá lehetőség.  🙁

További információ:

Balázs Ria
+36 30 303 6869
balazs.ria12@gmail.com