Yin jóga

A yin jóga gyakorlása során hosszú kitartásokkal (3-5 perc) és mély megengedéssel segíted a test kötőszöveteit, az izmokat borító és összekötő fascia-t, hogy ellazuljanak és ebben a megengedésben hagyod telni az időt. A belső utakon járva, az elmét elcsendesítve érkezik a felismerés, hogy “meg tudod csinálni”. Képes vagy rá, hogy kiszakadj a mindennapok rohanásából, és megengedd magadnak, hogy perceken át mozdulatlan legyél. A hosszabb ideig kitartott ászanák segítik megteremteni az egyensúlyt a hétköznapok rohanása és a vágyott nyugalom és belső csend között.

A tapasztalás segít, hogy ez a varázslat ne csak a jógamatracon tartson, átkúszik a hozzáállásodba, kapcsolataidba. Az ellazított kötőszövet segíti a rugalmasságot az izmokban, kiegyensúlyozza a testet és az elmét. Tiszteletben tartva a határaidat, az önelfogadás békéjében, elfogadva, ami érkezik feléd, elengedve, amire már nincs szükséged, minden áramoljon szükség szerint, kiegyenlít és támogat.

Tökéletes kiegészítője bármely sportnak, a többi jóga stílusnak, nemtől, hajlékonyságtól, tapasztalattól függetlenül mindenkinek, aki szeretne igazán befelé figyelni és megérteni Önmaga valóságát.

Válassz a lehetőségek közül az órarendből!