Egyéni, gépes pilates

A pilates mindenkinek jó!
Válaszd az egyéni, gépes pilates órát, ha:

🔹a helytelen testtartást vagy mozgásmintádat javítanád,
🔹sérülés után szeretnéd visszanyerni erőnléted,
🔹fájós derekad, hátad szeretnéd tehermentesíteni,
🔹vagy épp a túlfeszített, túlhajtott izmokat szeretnéd nyújtani,
🔹szükséged van a testi erődre és rugalmasságodra, de nem ajánlott számodra a megerőltető, szívritmust emelő mozgás
🔹fogyókúrád mellé keresel mozgást.

Itt a helyed! Az óra Neked szól, érted van, hogy abban támogasson, hogy minél előbb elérd célod, és kielégítsd személyes igényeid.

A gépes pilates órán saját súllyal dolgozol ellenállással szemben. Joseph Pilates által, eredetileg kórházi betegágy átalakításával készültek az első pilates gépek, a sérült katonák rehabilitációjáért. Különböző használati tárgyakból, ágyrugókból, kötelekből olyan erősítő eszközöket és tornagyakorlatokat dolgozott ki számukra, amiket fekve is végezhettek. Mind a súlyos betegek, mind az egészséges foglyok állapota jelentősen javult, ez pedig szép visszajelzés volt Pilatesnek módszere sikerességéről. Azok az orvosok, ápolók és társak, akik látták a folyamatot, elkezdték hírét vinni a forradalmian új tornának, amit eleinte contrologynak hívtak, és csak később kapcsolódott össze a feltaláló nevével. 

A gép segítségével:

🔹 lépésenként és folyamatosan lehet fokozni a terhelést ezzel haladva kitartóan a kitűzött cél felé,

🔹a törzsizmok erősítésével segít abban, hogy stabilabb legyél,

🔹a nyújtások a mobilitást fokozzák a testben, hogy könnyedebb legyél.

Folyamatos koncentrációt igényel a gyakorlatok elvégzése, így biztosan a jelen pillanatban vagy ezzel is erősítve a testtudatot és a jelenlétet, kikapcsol a gondokból. Segíti az önbizalom erősödését a tartás javulásával és a harmonikus testkép kialakulásával.

Az egész testet átmozgatjuk és erősítjük, kellemes fáradtsággal, frissen és feltöltődve távozol az óra után, és ahogy Joseph H. Pilates megfogalmazta:

10 alkalom után érezni fogod a különbséget, 20 alkalom után látni fogod a változást, 30 alkalom után átalakul a tested.

Vélemények:

“Ha szeretnéd elkezdeni a pilatest vagy a jógát, vagy ezek gyakorlásához keresel támogatót, avagy éppen egy pihentető masszázsra vágysz, jó szívvel ajánlom Riát. Mosolygós, nyugodt személyisége, szakmai igényessége garantálja, hogy a vele töltött idő a javadra válik. Tapasztalatból tudom! 🙂”  V. Judit

 

“Azoknak ajánlom Riát, akik szeretnék megtapasztalni milyen az, amikor a testünk egészségének fenntartása mellett és azon túl, a lelkünk és az elménk is egyensúlyba kerül! A Ria lényéből fakadó kedvesség és nyugodtság egyszerűen átragad mindenkire, aki vele tölt egy-két órát akár masszázs, akár Pilates vagy jóga indokán! Minden alkalommal, mire végzünk a tevékenységekkel, átjár valami csodálatos nyugalom és szellemileg, lelkileg is feltöltődöm! Tulajdonképpen egyet fizetek és nem kettőt, sokkal többet kapok érte! Hála és köszönet mindenért!” 🙏💝Andi

További részletek és információ:

Balázs Ria
+36 30 303 6869
balazs.ria12@gmail.com
Helyszín: Kolibri Mozgásstúdió, Budapest, XIII. kerület, Kresz Géza utca 14.
Szabad időpontok: hétfőnként és péntekenként délután, este.
Árak: 10.000 Ft / 50 perc