Céges jógaVállalati egészség és mozgás programok

A céges jóga előnyei széles körűek, és e programok beépítése a közösség életébe viszonylag csekély idő- és költség beruházást igényelnek, míg nagy előnyöket hordoznak magukban. A munkatársak mentális és testi egészségébe fektetve magasabb elkötelezettségre, jobb motivációra, tehetséget kibontakoztató, nagyobb teljesítményre kész és harmonikusan működő, jó hangulatú csapatra számíthat. Készen áll rá, hogy Ön legyen az, aki elősegíti a változást? A jóga és a relaxáció, meditáció könnyen használható eszközzé válik kollégák eszköztárában, messzemenő előnyöket nyújtva.

  • testmozgás: a jóga alapvető ászanái, testtartásai, ha következetesen gyakorolják semlegesítik, ellensúlyozhatják és akár helyre is hozhatják a napi akár nyolc-tíz órás ülés egészségre gyakorolt ​​negatív hatásait. A gyakorlatok alapvető célja, hogy az emberi test természetes, eredeti mozgását, erejét és egészségét helyreállítsák. Eredményeképpen a gerinc stabil és rugalmas, a törzs erős, az elme csendes és ezáltal jól terhelhető lesz, a szervrendszerek visszatalálnak az egészséges működéshez.
  • Relaxáció és meditáció segítségével könnyebben elérhető a kiegyensúlyozottság és nyugodt állapot és ez lassan kiterjed a cég egészére. A kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb munkaerő érzelmileg és fizikailag is kész arra, hogy kiválóan teljesítse munkáját. Minél több embert ér el a program, annál nagyobb lesz az a csoport, mely nemcsak hatékonyan képes dolgozni, hanem önmagáért felelősséget vállal, munkatársaival mélyebb együttműködést képes kialakítani, előrelátóan cselekszik, mindemellett jobban terhelhető – ez mind nyereséget jelent az Ön számára.
  • Legtöbben megértik és hisznek az egészségük gondozásának fontosságában, de számos okot és érvet tudnak felsorolni, amiért éppen nincs idejük, alkalmuk tenni érte. Az egyik ok: a munka. Legyen Ön az a vezető, aki előtérbe helyezi munkavállalói jóllétét, ezzel is támogatva a közösség elégedettségét, jóllétét.

Lehetőségek:

  • relaxációk, vezetett meditációk, koncentrációs gyakorlatok (15-30 perc),
  • jóga (60-90 perc),
  • jóga alaptanfolyam (5 x 75-90 perc): bevezetés a jógába, relaxációs technikák, bevezetés a meditációba, 15 jógapóz megismerése és elsajátítása.

Akik, már beépítették a jóga órákat a cég életébe:

 

Örömmel várom kérdéseidet!

Balázs Ria
+36303036869
balazs.ria12@gmail.com