Jóga
A jóga tökéletes megoldás bármikor, bárkinek! Ne hidd el! Próbáld ki! Átmozgatja a testet, javítja a közérzeted, támogatja a lazítást, töltődést, segíti a teljes rendszerünk működését, a testi-lelki-szellemi egyensúly könnyen elérhető gyakorlásával. A légzőgyakorlatok segítségével megtapasztalhatjuk, hogy tudatos légzéssel milyen rendkívül egyszerű a pillanatban lenni, ahol minden jól és rendben van.

Ahhoz, hogy megértsd mi is a jóga valójában, magadnak kell megtapasztald. Kicsavart pózok sorozata? Az elme megnyugtatója? Az egészség megőrzője? A test karbantartója? Tapasztald meg, hogy számodra mit jelent! Számomra, a kulcs a könnyed és örömteli hétköznapokhoz, minden szinten.

Kívülről indultam befelé az úton, a testgyakorlatok jelentették a jógázást számomra. A légzőgyakorlatokat a szükséges rossznak tekintettem, a relaxációt pedig a tudjuk-le-és-csináljunk-valami-hasznosat-végre feladatnak.

2008-ban orvosi utasításra kezdtem el jógázni, hogy javuljon az életminőségem. Varázslatos volt, hogy csak én vagyok. Két órára a jóga jelentette a világot számomra. Mégis kitágult a világ. Nem a világot vittem a szőnyegre, hanem a jógát a világomba.

Megértettem,

🔹a jógagyakorlatok kellettek, hozzá hogy megtaláljam az egyensúlyt;
🔹a légzőgyakorlatok, hogy elfogadjam és megtapasztaljam, a kilégzés és belégzés nem csak ösztönös tudattalan cselekvés, hanem elengedés és befogadás;
🔹a relaxáció segít a belső csendességhez és a béke megtalálásához.
Megismertem és elfogadtam magam, ezáltal a világot. Azóta jobb lett az életminőségem. Pontosabban: minőségi lett az életem.

Remélem, a jóga segítségével Te is megtalálod a békét magadban és a minőséget az életedben!

🔹Hatha

🔹Yin

🔹Női

🔹Céges jóga

🔹Magánóra

„… integráció és harmónia a gondolatok, a szavak és a tettek között, másként a fej, a szív és a kéz tevékenységeinek koordinálása.”

~ Szvámi Sivánanda