Kezelés a test üzenetei alapján

Már tudományosan is foglalkoznak vele, hogy a sejtek emlékeznek, sőt minden emléket megőriznek, ezt hívjuk sejtemlékezetnek, vagy testemlékezetnek.

A testünk elárulja azokat az elakadásainkat, amelyekre tudatosan nem emlékszünk, vagy amelyeket lefojtottunk a mélytudatba. Ha a tudat nem is – de a test emlékezik! A test mindent megmutat és elénk tár, akkor is, ha nem akarunk tudni róla.

“Ha nem akarod érezni a lelkedet, akkor a testedet fogod” – szól a mondás…és valóban.

És ez lehet a segítőnk is, a gyógyulásunkban és elakadásaink oldásában is nagyon nagy segítőnk a testünk. A test üzenetein és megélésein át elindulva nagyon mély gyógyulás és tisztulás tud lezajlani és amikor a lélek igazán felszabadul, akkor a testet is könnyebbnek érezzük.

Ideje van a testünk által tapasztalni és gyógyulni, pl. jóga, pilates, bodywork, táncterápia, testkezelések, masszázs, stb. Ideje van a terápiáknak, oldó és tisztító folyamatoknak, módszereknek, amelyek a testtel dolgoznak! Óriási tisztulást és gyógyulást lehet elérni ezekkel.

Mivel a test érezhetően jelez, így nálam minden ayurvédikus masszázs alkalmával azzal foglalkozunk, amit éppen akkor jelez a tested, így válik személyre-, testre szabottá és hatékonnyá a kezelés.

További részletek és jelentkezés:

Balázs Ria
+36 30 303 6869
balazs.ria12@gmail.com

Árak:
Két órás masszázs: 18.000 Ft
Egy órás masszázs: 11.000 Ft

Gyakran ismételt kérdések >>

#zentaianna #ayurveda #ayurvedicmassage #masszazs #pixabay